Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Superleague: Ημέρα στέψης και… κρίσης!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Φτάσαμε στην προτελευταία “στροφή” της Superleague. Έτοιμος να “ράψει” το 44ο του πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, την ώρα που αναμένεται να “κλειδώσουν” οι ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ. Ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην… ουρά.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 29η αγωνιστική της Superleague. Ακόμα και με ισοπαλία, οι “ερυθρόλευκοι” κατακτούν το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και 7ο σερί!

Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΟΚ -που περιμένει τιμωρία του Ολυμπιακού με απώλεια βαθμών για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου των Πειραιωτών με την ΑΕΚ- δοκιμάζεται στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Πανιώνιος “μάχεται” στην Κέρκυρα με τον τοπικό ΑΟΚ, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θέλουν μόνο ένα βαθμό σε Λεωφόρο και Λιβαδειά αντίστοιχα, για να “σφραγίσουν” την είσοδο τους στα πλέι οφ. Οι “κιτρινόμαυροι” πάντως έχουν ένα εξτρά κίνητρο για νίκη, αφού θα πάρουν τη δική τους “ρεβάνς” από τον Γιάννη Κομπότη, που στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς -τη χρονιά του υποβιβασμού της Ένωσης- φέρεται να είχε δηλώσει “εγώ θα ρίξω την ΑΕΚ”. Άξιο αναφοράς, πως ο Λεβαδειακός δεν θα ανοίξει τα εκδοτήρια για την πώληση εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Χιμένεθ.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορούν να μπουν στα πλέι οφ και με ήττα της Ξάνθης στην έδρα της ΑΕΛ, που μάχεται για να μείνει στην κατηγορία. Την ίδια ώρα, ο Αστέρας θέλει νίκη στην έδρα της υποβιβασμένης Βέροιας για να κάνει βήμα… παραμονής, ενώ ο Ηρακλής θέλει μόνο το “τρίποντο”κόντρα στον Παναιτωλικό, έτσι ώστε να συνεχίσει να… υπερέχει των ΑΕΛ και Λεβαδειακού, ελπίζοντας σε ήττα των Βοιωτών από την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

ΑΕΛ-Ξάνθη (Novasports Stories)
Κέρκυρα-Πανιώνιος (Novasports 3)
Ηρακλής-Παναιτωλικός (Novasports 24)
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης ((Novasports 1)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Novasports 5)
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (Novasports 4)
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ (Novasports Extra 1)

Η τελευταία αγωνιστική

Ξάνθη-Βέροια
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
Ατρόμητος-Πλατανιάς
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε