Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Κοντά σε συμφωνία με Βασιλειάδη για άνοδο και υποβιβασμούς!

Superleague: Κοντά σε συμφωνία με Βασιλειάδη για άνοδο και υποβιβασμούς!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το σήριαλ του φετινού πρωταθλήματος της Superleague φαίνεται να καταλήγει σε… happy end, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να συμφωνεί τελικά με τις ομάδες, για πρωτάθλημα 14 συμμετεχόντων από την περίοδο 2019-20.

Η νέα πρόταση της Superleague για τις ομάδες που θα υποβιβασθούν, αλλά και αυτές που θα ανέβουν από τη Football League, φαίνεται ότι έκαμψε τις “αντιστάσεις” του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και έτσι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στην ώρα του το φετινό πρωτάθλημα, είναι πλέον ακόμη πιο πιθανό.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες του συνεταιρισμού πρότειναν τον υποβιβασμό τριών ομάδων από την πρώτη κατηγορία και την άνοδο μίας από τη δεύτερη, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ώστε από την περίοδο 2019-20, στο πρωτάθλημα να συμμετέχουν 14 ομάδες. Ο Βασιλειάδης είχε ζητήσει να πέσει αυτός ο αριθμός στο 12, αλλά κατόπιν έντονων αντιδράσεων και “πιέσεων” από τη Superleague, φαίνεται να βάζει “νερό στο κρασί” του.

Αντίθετα, νέα κόντρα αναμένεται με τη Football League, η οποία με τη σειρά της έχει προκηρύξει πρωτάθλημα με δύο ομάδες να “κερδίζουν” στο τέλος της άνοδο και αν δεν βρεθεί λύση, το… γόρδιο δεσμό θα κληθεί να “κόψει” ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις