Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκινημένη η Ελευθερία Πλευρίτου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής πόλο των γυναικών

Συγκινημένη η Ελευθερία Πλευρίτου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής πόλο των γυναικών
Intime.gr

Η Ελευθερία Πλευρίτου με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής πόλο των γυναικών στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Μετά το τέλος του Ελλάδα – Ολλανδία (7-12) η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και… λύγισε, μιλώντας για την ήττα της Εθνικής, σχολιάζοντας ότι “δεν ήταν η μέρα μας σήμερα” και ορίζοντας στη συνέχεια- σαν νέο στόχο της ομάδας- την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Παγκόσμιο.

“Σήμερα δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε να δείξουμε, η ομάδα αυτή μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω. Πήραμε πολλές αποβολές κατά μας σε σύγκριση με την Ολλανδία και αυτό κάτα κάποιο τρόπο μας έκοψε τα πόδια. Δεν είχαμε και καλό ποσοστό και δεν βοηθούσε να έχουμε ώθηση για την επίθεση. Η ομάδα δεν ήταν καλή, δεν ήταν η μέρα μας, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Αλλά θα δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια και στο ευρωπαϊκό πως αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα” ανέφερε αρχικά.

Για το αν έπαιξε ρόλο η απειρία καθώς αρκετές παίκτριες έπαιξαν για πρώτη φορά:

“Όχι. Δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Απλά δεν ήταν η μέρα μας σήμερα”.

Για τη στεναχώρια της παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα προσπάθεια για την Εθνική:

“Το βήμα θα γινόταν αν νικούσαμε σήμερα. Δεν παίξαμε καλά σε όλα τα κομμάτια, θα συνεχίσουμε τη διοργάνωση, δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν ήμαστε ευχαριστημένες. Τώρα πάμε για την 5η θέση. Δεν τελειώνει τίποτα με μια ήττα, θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε την 5η θέση”.

Για το αν μπορεί να δώσει μια υπόσχεση για το Ευρωπαϊκό:

“Δεν θέλουμε να λέμε πολλά θα τα κάνουμε στις πράξεις όταν είναι η ώρα και έχουμε το Ευρωπαϊκό, έχουμε πολύ μέλλον”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις