Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Γκαγκαλούδης, αγκαλιά με την κόρη του – “Είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου” – video

Συγκινημένος ο Γκαγκαλούδης, αγκαλιά με την κόρη του – “Είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου” – video

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη και βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/7) στο Σύνταγμα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών από τις φωτιές. Υπερήφανος δήλωσε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, κρατώντας στην αγκαλιά του την κόρη του.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, δεν έμεινε ασυγκίνητος από την πολύνεκρη τραγωδία από τις φωτιές και μέσω social media οργάνωσε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, το βράδυ της Δευτέρας (30/7).

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πολύπειρου Έλληνα γκαρντ κι έσπευσε στην πιο κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Καθισμένοι σε κύκλο εκατοντάδες πολίτες κρατώντας κεριά στα χέρια τους συγκεντρώθηκαν κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, “τιμώντας σιωπηλά” τους νεκρούς από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Χρησιμοποιώντας κεριά, σχημάτισαν μια καρδιά καθώς και την ημερομηνία της φονικής πυρκαγιάς, πραγματοποιώντας παράλληλα βουβή διαμαρτυρία.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, ο άσος του Αιγάλεω, κρατώντας στην αγκαλιά του την κόρη του, τόνισε ότι από σήμερα είναι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου, ενώ κατέστησε σαφές ότι κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει αυτούς τους ανθρώπους.

Μου είπαν ότι είχε πάρα πολύ κόσμο. Από σήμερα είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου. Δεν είμαι περήφανος για μένα. Είμαι περήφανος για όλο αυτόν τον κόσμο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε λίγο αγάπη, λίγο τρυφερότητα.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους γιατί η φύση του Έλληνα είναι να ξεχνάει εύκολα. Καλύτερα να μην ξεχάσουμε κι αυτή τη φορά, για να πάμε λίγο μπροστά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκαγκαλούδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις