Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλόνισε πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο για τον Φλόιντ: “Ο παππούς μου ήταν δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ” (video)

Συγκλόνισε πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο για τον Φλόιντ: “Ο παππούς μου ήταν δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Πολλοί παίκτες του NBA έχουν βγει στους δρόμους για να στηρίξουν τις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεάπολη και ανάμεσά τους βρέθηκε και ο για χρόνια συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μάλκομ Μπρόγκντον.

Ο Μπρόγκτον πήρε μάλιστα σε κάποιο σημείο το μεγάφωνο και συγκλόνισε με την ομιλία του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ο παππούς του είχε βρεθεί στο πλευρό του Δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

“Ισχυρό” μήνυμα Αντετοκούνμπο για τις δολοφονίες στις ΗΠΑ

«Αυτή την πόλη την έχουμε χτίσει εμείς. Είναι η πιο περήφανη πόλη μαύρων. Είχα τον παππού μου που ήταν δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στις πορείες του ’60 και ήταν εκπληκτικός. Θα ήταν πολύ περήφανος αν μας έβλεπε όλους εδώ», τόνισε το Μπρόγκντον.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malcolm Brogdon, Lil Yachty and Justin Anderson joined Jaylen Brown in Atlanta to protest.⁣ ⁣ These were Brogdon’s words to the crowd. (via @fchwpo)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn) στις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις