Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Συναγερμός” στην Τζένοα λόγω κορονοϊού! “Έχουμε ξεμείνει από παίκτες και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό”

“Συναγερμός” στην Τζένοα λόγω κορονοϊού! “Έχουμε ξεμείνει από παίκτες και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό”
ΑΠΕ

Η Τζένοα… σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Ο κορονοϊός έχει “πληγώσει” τους “ροσομπλού” και ο πρόεδρος της ομάδας εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον της ομάδας στη Serie A.

Μετρά συνολικά 17 (!) ποδοσφαιριστές με κορονοϊό, ενώ άλλα πέντε μέλη του συλλόγου έχουν βγει θετικά σε τεστ για τον COVID 19. Η Τζένοα είδε τον πρόσφατο αγώνα της με την Τορίνο να αναβάλετε, ενώ -πιθανότατα- θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί με την ομάδα Νέων στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ελλάς Βερόνα.

Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και υποστήριξε πως οι “ροσομπλού” θα κινδυνέψουν ακόμα και με υποβιασμό, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και στις προσεχείς αναμετρήσεις.

«Στην ομάδα υπάρχουν 15 ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και 5 μέλη της, που είναι θετικοί στον κορονοϊό. Ολοι οι παίκτες είναι πρώτης επιλογής. Δεν ξέρω πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάς Βερόνα και την Ιντερ” ανέφερε ο Πρετσιόζι.

Τι πρέπει να κάνω; Να κατεβάσω την ομάδα Νέων; Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η ομάδα μας θα χάνει τα παιχνίδια 3-0 στα χαρτιά και θα καταλήξουμε στη Serie B», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Τζένοα.

Το πρωτόκολλο της Serie A, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που ορίζει η UEFA, ορίζει ότι όσο μια ομάδα έχει 13 διαθέσιμους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, το παιχνίδι μπορεί να προχωρήσει και να διεξαχθεί κανονικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις