Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συνάντηση Αυγενάκη, Ζαγκλή και Λιόλιου – Στην Ελλάδα η γιορτή για τα 90 χρόνια της FIBA

Συνάντηση Αυγενάκη, Ζαγκλή και Λιόλιου – Στην Ελλάδα η γιορτή για τα 90 χρόνια της FIBA
ΦΩΤΟ Intime

Η συνάντηση μεταξύ των Ανδρέα Ζαγκλή, Βαγγέλη Λιόλιου και Λευτέρη Αυγενάκη στα γραφεία της ΕΟΚ σήμερα (27/12) ολοκληρώθηκε με σημαντικές αποφάσεις για αναλήψεις και διεκδικήσει διοργανώσεων από την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος, υποδέχτηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν φλέγοντα θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ήδη από την πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του για ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους φορείς του αθλητισμού.

Όπως συζητήθηκε και αποφασίστηκε η Ελλάδα πρόκειται να φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τον ερχόμενο Ιούνιο στο Καλλιμάρμαρο έχοντας επόμενο στόχο την διεκδίκηση του Eurobasket Γυναικών του 2025. Πέραν αυτών, στην Ελλάδα θα διεξαχθεί τόσο το Eurobasket Νέων και Νεανίδων του 2023, όσο και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό 3Χ3 τουρνουά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις