Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Συνάντηση ΕΠΟ-UEFA και απόλυτη στήριξη σε Ζαγοράκη

Συνάντηση ΕΠΟ-UEFA και απόλυτη στήριξη σε Ζαγοράκη
ΦΩΤΟ Intime

Με αντιπροσωπεία της UEFA συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, παρουσία και του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ σήμερα (13/5). 

Τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Θοδωρή Ζαγοράκη, επισκέφθηκε σήμερα (13/5) στα γραφεία της Ομοσπονδίας αντιπροσωπεία της UEFA, την οποία αποτελούσαν ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Κέβιν Λαμούρ, ο διευθυντής Εθνικών ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και το μέλος της διεύθυνσης Εθνικών ομοσπονδιών, Μάριος Γεωργίου.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας επαναδιατύπωσαν την εμπιστοσύνη της UEFA προς τον παλαίμαχο αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 και νυν πρώτο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε αυτή είχε εκφραστεί από τον πρόεδρο του σώματος που κυβερνά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στην πρόσφατη συνάντηση των δύο ανδρών στο Μοντρέ, στο πλαίσιο του 45ου Συνεδρίου της UEFA.

Ο κ. Ζαγοράκης συζήτησε ύστερα με τα μέλη της αντιπροσωπείας της UEFA, με βασικό αντικείμενο της συζήτησης τις καταστατικές αλλαγές ενόψει της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Ο., προκειμένου να γίνουν πράξη οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στην Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αθλητικό νόμο και συγκεκριμένα στην ανάγκη πλήρους εναρμόνισής του με τις καταστατικές αρχές των διεθνών συνομοσπονδιών. Ακόμη, παρουσία του πρόεδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., Μαρκ Κλάτενμπεργκ, συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας κι οργάνωσης, ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις