Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συνελήφθησαν με ρόπαλα και ναρκωτικά 43 οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας

Συνελήφθησαν με ρόπαλα και ναρκωτικά 43 οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας
ΦΩΤΟ youtube

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε μεγάλη νίκη στη “μάχη” της για άνοδο από τη Γ’ Εθνική κόντρα στην Α.Ε. Καρίτσας στους πρόποδες του Ολύμπου και οι οπαδοί της δημιούργησαν κερκίδα υπέρ της έξω από το γήπεδο.

Το γεγονός έφερε όμως και τη σύλληψη 43 ατόμων από την Αστυνομία Καρδίτσας στην επιστροφή τους από το γήπεδο, τόσο για την παραβίαση των μέτρων πρόληψης της βίας σε αθλητικούς χώρους, όσο και για την κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν -43- ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας για παραβίαση, κατά περίπτωση, των μέτρων πρόληψης και καταστολής βίας στους αθλητικούς χώρους, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

Κατασχέθηκαν -46- κροτίδες, -3- φωτοβολίδες, -2- ράβδοι και -11,2- γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (30-05-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -43- ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση, κατά περίπτωση, των μέτρων πρόληψης και καταστολής βίας στους αθλητικούς χώρους, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με μετάβαση φιλάθλων τοπικής ομάδας της Καρδίτσας σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ένα λεωφορείο και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -1- ξύλινη ράβδος στην οποία προεξείχαν μεταλλικά καρφιά,
  • -1- πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
  • -2- νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους -11,2- γραμμαρίων,
  • -46- κροτίδες,
  • -3- φωτοβολίδες,
  • -1- καπνογόνο και
  • -1- κατσαβίδι.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις