Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Συνεχίζεται το “λουκέτο”! Μόνο Superleague και Basket League παραμένουν… ανοικτές

Συνεχίζεται το “λουκέτο”! Μόνο Superleague και Basket League παραμένουν… ανοικτές
Intime.gr

Η κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση του lockdown στον αθλητισμό (με εξαίρεση τα δυο επαγγελματικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) όπως έγινε γνωστό μέσω της ενημέρωσης του Στέλιου Πέτσα.

 

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας δεν έχει την βελτίωση που η Κυβέρνηση επιθυμούσε, μετά το lockdown που επιβλήθηκε. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, το «λουκέτο» στον ελληνικό αθλητισμό –με δυο εξαιρέσεις- παρατείνεται μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου

 

Πλην των Superleague και Basket League αλλά και των ευρωπαϊκών αγώνων, όλος ο υπόλοιπος αθλητισμός θα παραμείνει σε… αδράνεια για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη, όταν και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα που θα υπάρχουν τότε.

 

Οι μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως επίσης τα «μικρά» σπορ (βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ) θα παραμείνουν σε… αναστολή. Κλειστά θα συνεχίσουν να είναι και τα γυμναστήρια.

 

Παράλληλα, προπονήσεις θα μπορούν να διεξάγονται μόνο σε συγκεκριμένα αθλήματα (στίβος, τένις, σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοϊα, κωπηλασία, κάνοε/καγιάκ, θαλάσσιο σκι, ποδηλασία, γκολφ, ιππασία, μηχανοκίνητος αθλητισμός και ορειβασία/αναρρίχηση), με τους περιορισμούς που ισχύουν και τώρα. Εξαιρούνται των απαγορεύσεων οι αθλητές/τριες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και οι ομάδες συλλόγων που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις