Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνήλθε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Το συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του – video

Συνήλθε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Το συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του – video
ΦΩΤΟ twitter

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατάφερε τελικά να βγει νικητής στη “μάχη” για την υγεία του και με προσωπικό του μήνυμα στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον περιποιήθηκαν, αλλά και τον απλό κόσμο για τις ευχές του.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την επέμβασή του στο κεφάλι, για να αντιμετωπίσει την εγκεφαλική αιμορραγία, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμφανίστηκε υγιής μπροστά στην κάμερα για να πει μερικά συγκινητικά λόγια για τα ιατρικά επιτελεία που ανέλαβαν την περίθαλψή του, αλλά και τον κόσμο που έσπευσε να ευχηθεί για την υγεία του.

Το μήνυμα του Φέργκιουσον

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο των νοσοκομείων Salford Royal και Alexandra στο Μάκλσφιλντ. Πιστέψτε με χωρίς αυτούς τους ανθρώπους που μου πρόσφεραν σπουδαία φροντίδα, δεν θα καθόμουν εδώ σήμερα.

Σας ευχαριστώ εγώ και η οικογένεια μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω τόσο ταπεινός, έχοντας λάβει μηνύματα από όλο τον κόσμο που μου εύχονται τα καλύτερα. Όλες οι ευχές αντηχούν σε μένα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Τέλος, θα επιστρέψω κατά την διάρκεια της νέας σεζόν για να παρακολουθήσω την ομάδα. Εν τω μεταξύ θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ζοζέ και τους παίκτες. Σας ευχαριστώ πολύ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις