Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Συστάσεις σε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τον Αθλητικό Εισαγγελέα επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης οι αδερφοί Αγγελοπουλοι, για συστάσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες “αντιδικίες” τους με τον ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο (επισκέφτηκε και αυτός τον κ. Σιμιτζόγλου).

Κατά την έξοδο του από το γραφείο του Εισαγγελέα ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έκανε καμία δήλωση και αποχώρησε.

Στη συνέχεια, τον κ.Σιμιτζόγλου επισκέφθηκαν οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κατά την έξοδο τους από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως “Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος”.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: “Η πορεία μας και η πορεία της οικογένειας μας κινείται στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς και έτσι θα συνεχίσουμε”.

Σε ερώτηση που του έγινε αν μπαίνουμε δηλαδή σε φάση ανακωχής ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απάντησε: “Έχουμε αγώνα την Πέμπτη”

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δυο πλευρές έδειξαν διάθεση συνεννόησης και δέχτηκαν την προτροπή του εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε να πέσουν οι τόνοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε