Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύζυγος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: Οι διαδηλωτές στις ΗΠΑ είναι αηδιαστικά βόδια”

Σύζυγος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: Οι διαδηλωτές στις ΗΠΑ είναι αηδιαστικά βόδια”
ΦΩΤΟ intime

Μπλεξίματα έχει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, μεταξύ άλλων, Αλεξάντερ Κάταϊ, καθώς η σύζυγός του αποκάλεσε τους”βόδια που πρέπει να πεθάνουν” τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Στον… αέρα βρίσκεται το μέλλον του πρώην άσους του Ολυμπιακού -και νυν των Λος Άντζελες Γκάλαξι- Αλεξάντερ Κάταϊ, μετά από τα ρατσιστικά σχόλια της γυναίκας του για τους διαδηλωτές.

Συγκεκριμένα η Τέα Κάταϊ σε αναρτήσεις της -γραμμένες στα σερβικά- στα social media αποκάλεσε τους τους διαδηλωτές στις ΗΠΑ που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικό στη Μινεσότα, “αηδιαστικά βόδια που πρέπει να πεθάνουν”.

Μετά από την κατακραυγή που ακολούθησε, η ανάρτηση διαγράφηκε, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει φυσικά, αφού η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τον 29χρονο παίκτη σε απολογία και το μέλλον του στους Γκάλαξι είναι αμφίβολο, παρ’ ότι ο ίδιος έσπευσε να διαχωρίσει άμεσα τη θέση του ζητώντας συγγνώμη για τη στάση της συζύγου του.

Η ομάδα του Λος Άντζελες μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση επί του θέματος αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Η Λος Άντζελες Γκάλαξι καταδικάζει κατηγορηματικά τις αναρτήσεις στα social media και ζήτησε την άμεση αφαίρεσή τους. Η Λος Άντζελες Γκάλαξι στέκεται σθεναρά ενάντια στο ρατσισμό κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένου αυτού που υποκινεί τη βία ή επιχειρεί να υποβαθμίσει τις προσπάθειες εκείνων που επιδιώκουν τη φυλετική ισότητα.

Η Λος Άντζελες Γκάλαξι υποστηρίζει τους ανθρώπους κάθε χρώματος, και ιδίως του μαύρου στις διαμαρτυρίες τους και καταπολεμά τον συστημικό ρατσισμό, την κοινωνική ανισότητα, τη μισαλλοδοξία και τη βία”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις