Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη και την τελευταία μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του

Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη και την τελευταία μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του
Intime.gr/ΑΠΕ

Όπως όλα δείχνουν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μέρος στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της Πορτογαλίας. Τα δάκρυα που έριξε φεύγοντας από το “Al Thumama Stadium” θύμισαν σε πολλούς μια άλλη ανάλογη στιγμή.

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε ηττημένος και με δάκρυα στα μάτια από το τελευταίο παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, μετά τη νίκη του Μαρόκου επί των Ιβήρων (1-0).


ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποκλείεται να αγωνίστηκε στην τελευταία του “μεγάλη” διοργάνωση (Μουντιάλ ή Euro). Ο 37χρονος δεν έχει αυτή τη στιγμή ομάδα, ενώ τόσο η συμπεριφορά του όσο και η αντιμετώπιση που έτυχε από Τεν Χάαγκ και Φερνάντο Σάντος, δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παίξει σε άλλο “λαμπερό” τουρνουά, πέρα από κάποιες συμμετοχές που ίσως πάρει στο Nations League.

Ο “CR7” αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο, όπως φάνηκε από τα πλάνα που έδειξε η κάμερα που τον ακολούθησε.

Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο θύμισαν σε πολλούς αυτά που είχε “ρίξει” μετά τον χαμένο τελικό της Πορτογαλίας, το 2004 στο “Ντα Λουζ”. Ήταν τότε που η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 1-0 και είχε κάνει τον πιτσιρικά-τότε- επιθετικό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση και την πίκρα του, για την απώλεια του τίτλου μέσα στο “Ντα Λους”.


ΦΩΤΟ Intime.gr

Το 2004 ήταν η πρώτη του “μεγάλη” διοργάνωση με την Πορτογαλία και το 2022 -όπως όλα δείχνουν- η τελευταία του, μετά από 196 συμμετοχές με τους Ίβηρες (ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών που κατείχε ο Μπάντερ Αλ Μουτάουα από το Κουβέιτ).

Όπως και τότε, έτσι και στο Μουντιάλ 2022, ένα γκολ με κεφαλιά, ήταν αυτό που τον έκανε… να κλάψει. Ο Άγγελος Χαριστέας είχε δώσει το 2004 το βαρύτιμο τρόπαιο στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας το κορυφαίο ποδοσφαιρικό “θαύμα” όλων των εποχών. Το βράδυ του Σαββάτου (10.12) ήταν η κεφαλιά του Εν Νεσίρι -με άλμα στα 2,78 μέτρα (!)- που τον “έδιωξε” από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

 

ΦΩΤΟ REUTERS/Molly Darlington

ΦΩΤΟ Intime.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις