Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Τα δάκρυα του Νόβακ Τζόκοβιτς όταν αναφέρθηκε στον γιο του στον τελικό του Wimbledon

Τα δάκρυα του Νόβακ Τζόκοβιτς όταν αναφέρθηκε στον γιο του στον τελικό του Wimbledon

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων δηλώσεων του μετά τον τελικό του Wimbledon, αναφέρθηκε στον γιο του που ήταν στην κερκίδα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος του τελικού του Wimbledon και την ήττα του από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Σέρβος τενίστας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, ξέσπασε σε δάκρυα όταν είδε το γιο του χαμογελαστό στην εξέδρα.

“Προφανώς πρέπει να ξεκινήσω συγχαίροντας τον Carlos και την ομάδα του! Είναι εκπληκτικό! Τι ποιότητα είχες στο τέλος του ματς, έβγαλες μεγάλα σερβίς και μεγάλους πόντους όταν έπρεπε να σερβίρεις για το ματς, οπότε το άξιζες απόλυτα. Συγχαρητήρια, ήταν εκπληκτικό, εκπληκτικό!”, δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο ξεκίνημα της ομιλίας του μετά την απονομή.

“Νόμιζα πως θα έχω προβλήματα με σένα στο χώμα και ίσως στα σκληρά και όχι στο χορτάρι, αλλά η ιστορία είναι διαφορετική απ’ ότι φαίνεται. Συγχαρητήρια για την προσαρμογή στην επιφάνεια, έπαιξες μόνο 1-2 φορές στο χορτάρι πριν από το φετινό Wimbledon και είναι απλά εκπληκτικό αυτό που έκανες στο Queen’s και εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, μπράβο σε όλους”, πρόσθεσε.

“Προφανώς δεν μου αρέσει να χάνω σε τέτοια ματς, αλλά όταν είσαι μεγαλύτερος διαχειρίζεσαι και τα συναισθήματά σου καλύτερα. Πρέπει να παραμείνω ευγνώμων, γιατί έχω κερδίσει πολλούς τίτλους σε κλειστούς αγώνες στο παρελθόν εδώ, όπως ήταν το 2019 με τον Roger, ήμουν δυο match points κάτω σ’ αυτό τον τελικό. Ίσως θα έπρεπε να χάσω 1-2 τελικούς που κέρδισα εδώ, οπότε υποθέτω είμαστε πάτσι! Παίζουμε γι’ αυτούς τους αγώνες, είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω κερδίσει. Σήμερα έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, αλλά πρέπει να συνεχίσω”, συμπλήρωσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις