Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα δεδομένα για Νάπολι και Καρνέζη

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο ιταλικός σύλλογος ανανέωσε το συμβόλαιο του Πέπε Ρέινα, αλλά φέρεται να προσπαθεί και για τον απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ουντινέζε με την Νάπολι για τον Καρνέζη βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και μένει να φανεί ο… τρόπος που θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Με δηλώσεις του στο “Radio Crc” ο δημοσιογράφος της Rai, Τσίρο Βενεράτο αποκάλυψε πως: “Η Νάπολι ζήτησε τον Καρνέζη από την Ουντινέζε. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος της Νάπολι ως δεύτερος τερματοφύλακας. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση κορυφής και θα πρέπει οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν για τον τύπο αυτής της μετεγγραφής. Η Νάπολι θέλει να τον πάρει δανεικό με δικαίωμα αγοράς, αλλά η Ουντινέζε απαιτεί να υπάρξει δέσμευση από τη Νάπολι για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Καρνέζη. Η Νάπολι δεν υπολογίζει τον Ράφαελ και περιμένει από τον ατζέντη του να φέρει κάποια προσφορά για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Και τον άλλο γκολκίπερ της, τον Σέπε, η Νάπολι τον προορίζει για τρίτο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε