Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα κατορθώματα της Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα – Απίθανη ατάκα με σερί νικών και χρήματα

Τα κατορθώματα της Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα – Απίθανη ατάκα με σερί νικών και χρήματα
Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στους «8» του Champions League, μετά και το 2-0 στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέτυχε την 19η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της.

Δείχνει «πεινασμένη» και διατεθειμένη να κερδίσει τις «μάχες» της σε όλα τα «μέτωπα» προκειμένου να φτάσει στις… κορυφές που θέλει. Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την 19η συνεχή νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το 2-0 στο Βουκουρέστι επί της Γκλάντμπαχ και δείχνει ασταμάτητη!

Click4more: H Σίτι «καθάρισε» Γκλάντμπαχ και πρόκριση από το πρώτο ματς (video)

Το συγκεκριμένο σερί ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου με την επιτυχία ενάντια στη Σαουθάμπτον. Η τελευταία ομάδα που σταμάτησε τους «πολίτες» ήταν η Γουέστ Μπρομ που κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) στο Etihad Stadium στις 15 Δεκεμβρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 2010/11, η οποία έφτασε στον τελικό του Champions League χάνοντας από τη Μπαρτσελόνα με προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Έχουμε πολλά χρήματα για να αποκτάμε απίστευτους παίκτες. Νικάμε λόγω των χρημάτων και είναι αλήθεια. Χωρίς καλούς και ποιοτικούς παίκτες δεν θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε» υποστήριξε με μια ειρωνική διλάθεση ο Καταλανός τεχνικός, μετά το ματς κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Click4more: «Λύτρωση» στο Μπέργκαμο και προβάδισμα πρόκρισης για την Ρεάλ (video)

Η Σίτι κράτησε  ανέπαφη την εστία της για τέταρτη εκτός έδρας ευρωπαϊκή συνάντηση (Μαρσέιγ, Ολυμπιακός, Πόρτο και Γκλάντμπαχ). Το 2010/11 η Γιουναίτεντ δεν είχε δεχθεί γκολ εναντίον των Βαλένθια, Μπούρσασπορ, Ρέιντζερς και Μαρσέιγ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε επίσης στα 24 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ αυτή τη σεζόν και στην 12η εκτός έδρας σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την περίοδο.

Πλέον, ι «πολίτες» βάζουν.. πλώρη για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League αλλά και τη νικηφόρα τους συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις