Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τα media παίζουν πινγκ πονγκ. Είσαι …Μέσα;

Τα media παίζουν πινγκ πονγκ. Είσαι …Μέσα;

Με κεντρικό σύνθημα «είσαι …Μέσα;» η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου συνδιοργανώνουν το Σάββατο 9 Ιουνίου το 8ο πρωτάθλημα για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τα πληκτρολόγια να μπουν για λίγο στην άκρη. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα να κλείσουν, οι φωτογραφικές μηχανές να μείνουν στο σπίτι, τώρα είναι ώρα για ψυχαγωγία. Εντάξει, η εποχή της κρίσης έχει χτυπήσει γερά και τον κλάδο του Τύπου, αλλά μη χαθεί και η διάθεση να κάνουμε πράγματα για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό ίσως είναι ό,τι καλύτερο για χαλάρωση και χρόνια τώρα η επιτραπέζια αντισφαίριση (το πινγκ πονγκ, όπως λέγεται συνηθέστερα σε επίπεδο παιχνιδιού) φροντίζει να δίνει αυτή την ευκαιρία στους ανθρώπους των Media.

Το καθιερωμένο ατομικό τουρνουά διεξάγεται και φέτος στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αρχίζει από τις 10:00. Αν χρειαστεί επίσης και πάντα σε σχέση με τον αριθμό των συμμετοχών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δεύτερη μέρα αγώνων, στις 10 Ιουνίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: info@httf.gr (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: psat@otenet.gr. Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 7 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν και την προκήρυξη των αγώνων στο λινκ  http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4378:prokiryksi-8ouprotathlimatosergazomenonstamme&catid=2&Itemid=8 ενώ για διάφορες πληροφορίες μπορούν ν’ απευθύνονται και στον υπεύθυνο του γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο στο τηλέφωνο 6974016302.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις