Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα “όργια” Αντετοκούνμπο και η αποθέωση στον Ντόντσιτς – “Είναι πραγματικά σπουδαίος” (videos)

Τα “όργια” Αντετοκούνμπο και η αποθέωση στον Ντόντσιτς – “Είναι πραγματικά σπουδαίος” (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπλεξε το εγκώμιο του Λούκα Ντόντσιτς μετά την καταπληκτική εμφάνιση του Σλοβένου γκαρντ στην ήττα των Μπακς από τους Μάβερικς.

Την άποψη πως ο Λούκα Ντόντσιτς είναι σπουδαίος γιατί εκτός των προσόντων που έχει ο ίδιος ατομικά, καταφέρνει και κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς από τους Μάβερικς (136-132). 

“Παίζει εκπληκτικό μπάσκετ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος. Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω βρεθεί αντίπαλος. Κάνει όλη του την ομάδα καλύτερη και θα συνεχίσει κι ο ίδιος να γίνεται καλύτερος. Όσο κάνει και τους συμπαίκτες του καλύτερους, θα είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι”, ήταν τα λόγια του “Greek Freak” για τον Ντόντσιτς. 

 Ο νεαρός άσος, τελείωσε τον αγώνα με τριπλ νταμπλ, καθώς σε 41,5 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 36 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 19 ασίστ! Από την πλευρά του, ο Έλληνας MVP της περυσινής σεζόν στο ΝΒΑ, αγωνίσθηκε 33,5 λεπτά, σημειώνοντας 34 πόντους και μαζεύοντας 13 ριμπάουντ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις