Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τα βρόντηξε ο Ζαγοράκης

Τα βρόντηξε ο Ζαγοράκης

Τον δικέφαλο του Βορρά αποχαιρέτισε ο πρόεδρος του Θοδωρής Ζαγοράκης.


Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επισημοποίησε την παραίτησή του από την ηγεσία της ομάδας. Δεσμεύτηκε ότι θα εξηγήσει και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.


Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, αποτελεί μία από τις λύσεις για την ανάληψη της προεδρίας, ενώ πρόταση έχει γίνει και στον Ζήση Βρύζα.


Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου αρκετές φορές δημοσιεύματα ήθελαν το Θοδωρή Ζαγοράκη να εγκαταλείπει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όμως την Πέμπτη τελικά το έκανε και πράξη.


“Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια – ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση – τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.»

Με αυτά τα λόγια ο Θοδωρής αποχαιρέτισε την ομάδα που τόσο είχε αγαπήσει.


Δεν είναι λίγοι που συνδέουν την παραίτηση του και με τα επεισόδια που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Σουρωτής. Άγνωστοι είχαν επιτεθεί με μαχαίρια, σιδερολοστούς ακόμη και με αεροβόλα σε φιλάθλους του Άρη σε αγώνα παίδων με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε