Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τάιγκερ Γουντς: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Η μυθική καριέρα, οι 121 ερωμένες και τα ναρκωτικά

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ Reuters

Ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό γκολφέρ, Τάιγκερ Γουντς, αναμένεται να προβάλει η συνδρομητική πλατφόρμα του HBO κάνοντας αναδρομή στην καριέρα του και αποκαλύπτοντας πτυχές της πολυτάραχης προσωπικής του ζωής.

Η ζωή του Τάιγκερ Γουντς, που αποτέλεσε για σχεδόν 15 χρόνια τον «βασιλιά» του γκολφ, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα που ήθελαν μόνο λευκούς να ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, γίνεται ντοκιμαντέρ  -σε δύο μέρη- από το HBO.

 Ο Γουντς έγινε ο νεότερος γκολφέρ που κατάκτησε Masters, μόλις στα 21 του χρόνια, ενώ από το 1999 έως και το 2014 δεν άφησε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του και έγινε ο πρώτος αθλητής που έφτασε το κέρδος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων από την καριέρα του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiger Woods (@tigerwoods)

Το ντόμινο από ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο προκάλεσε ο ίδιος το 2009 αποτέλεσε την αρχή του τέλους, καθώς αποκάλυψε μία σειρά γεγονότων που οδήγησε στο διαζύγιό του, με την επί εξαετία σύζυγό του το 2010.

Στο ντοκιμαντέρ γίνεται λόγος για την προσωπική του ζωή και τις «κηλίδες» αυτής, που αφορούν πάρτι οργίων με ιερόδουλες και ναρκωτικά στο Λας Βέγκας κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ εμφανίζεται μία από τις πιο δημοφιλείς ερωμένες του (που απαριθμούνται σε 121!), η παρουσιάστρια, Ρέιτσελ Ούσιτελ, με την οποία μεταξύ άλλων απατούσε τη σύζυγό του μοντέλο από τη Σουηδία, Ελίν Νόρντεγκρεν, και εξιστορεί «καυτές» λεπτομέρειες από την σχέση τους, όπως ότι «Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Uchitel (@racheluchitelnyc)

Σήμερα ο Γουντς διατηρεί σχέση με την Έρικα Χέρμαν, ενώ έχει επιστρέψει στο γκολφ δριμύτερος κερδίζοντας ξανά κάποιους τίτλους και προσπαθώντας να δείξει ότι είναι πάλι εδώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις