Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τάιλερ Ντόρσεϊ και Φενέρμπαχτσε βρίσκονται κοντά σε συμφωνία

Τάιλερ Ντόρσεϊ και Φενέρμπαχτσε βρίσκονται κοντά σε συμφωνία
Intime.gr

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγα 24ωρα από τους Τέξας Λέτζεντς και -εκμεταλλευόμενος το “παράθυρο” που υπάρχει σε ομάδες της Euroleague– βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται πως θα γίνει… κάτοικος Κωνσταντινούπολης, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι δυο πλευρές συζητούν για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και το deal θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη (01/03) στις 19:00, αφού τότε λήγει και η σχετική διορία.

Η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να γίνει ο τρίτος σταθμός του Ντόρσεϊ στην Ευρώπη μετά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα βρει τον προπονητή της Εθνικής μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη, τους συμπαίκτες του στην “γαλανόλευκη”, Νικ καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Σκότι Γουίλμπεκιν, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Ισραήλ.

Ο Ντόρσεϊ έφυγε το καλοκαίρι του 2022 από τον Ολυμπιακό, για να γίνει μέλος των Ντάλας Μάβερικς με Two-Way Contract, το οποίο οι Τεξανοί «έσπασαν» λίγους μήνες μετά. Εκείνος, πάντως, το πάλεψε, έψαξε κάτι άλλο στο ΝΒΑ, δεν το βρήκε και γύρισε στους Τέξας Λέτζεντς με συμβόλαιο G-League. Φαίνεται ότι η μη κλήση του στο All-Star Game, που έγινε στο Σολτ Λέικ Σίτι, έκανε τον Ντόρσεϊ να αντιληφθεί ότι, ίσως, πρέπει να ψάξει πάλι κάτι στην Ευρώπη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις