Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Μένει ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς» αναφέρει δημοσίευμα «βόμβα»

Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Μένει ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς» αναφέρει δημοσίευμα «βόμβα»
Intime.gr

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε και πάλι στο ΝΒΑ, υπογράφοντας μη εγγυημένο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ντάλας Μάβερικς και σύμφωνα με δημοσίευμα… βόμβα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην κάνει καν ντεμπούτο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέλεξε να μην παραμείνει στον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει το… όνειρό του στο ΝΒΑ. Οι Ντάλας Μάβερικς τον έκαναν δικό τους, προσφέροντάς του two way συμβόλαιο.

Σύμφωνα όμως με το «Eurohoops», οι Μάβερικς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να «κόψουν» από το ρόστερ τους τον Ντόρσεϊ, με την ομάδα του Ντάλας να μην έχει μείνει ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, αν ο Ντόρσεϊ «κοπεί» από τους Μάβερικς, τότε αρκετές είναι οι ομάδες της Euroleague που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας διεθνής σούτινγκ γκαρντ θα έχει τη δυνατότητα επίσης να αναζητήσει ομάδα στην G-League, εξαντλώντας τα περιθώρια να παραμείνει στο ΝΒΑ.

Να αναφέρουμε ότι οι Μάβερικς βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο, γεγονός που ίσως και να έριξε… καύσιμο στη συγκεκριμένη φημολογία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις