Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ο Ολυμπιακός, η Μονακό και οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ο Ολυμπιακός, η Μονακό και οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του
Intime.gr

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μένει ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και πλέον στα… πόδια του Έλληνα διεθνή “σκάνε” προτάσεις από την Ευρώπη. Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Μεταξύ των ομάδων, ο Ολυμπιακός.

Η Euroleague βρίσκεται σε “συναγερμό” μετά την αποδέσμευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας διεθνής δεν “στέριωσε” στο ΝΒΑ και πλέον είναι έτοιμος να ακούσει τη… σωστή πρόταση, για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ήδη τις εξελίξεις της υπόθεσης, καθώς πέρυσι ο Ντόρσεϊ ήταν εξαιρετικός με τα ερυθρόλευκα. Μέτρησε 12.8 πόντους (51.7% δίποντο, 37.4% τρίποντο, 78.1% βολές), 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 24’10” συμμετοχής σε 38 παιχνίδια με τους Πειραιώτες στην Euroleague.

Σύμφωνα -πάντως- με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την κίνησή τους, προσφέροντας στον 26χρονο γκαρντ συμβόλαιο έως το 2024 με συνολικές απολαβές 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, αρκετές ομάδες της Euroleague αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του. Μια από αυτές, που μάλιστα φέρεται ήδη να του έχει καταθέσει πρόταση, είναι η Μονακό.

Η ομάδα από το Πριγκιπάτο φέρεται να έχει προσεγγίσει τον παίκτη και να του έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, που θα αγγίζει το 1,2 εκατ. Ευρώ.

Στο… κόλπο για τον παίκτη φέρεται να βρίσκεται και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ υπάρχουν φήμες ακόμα και για τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Να αναφέρουμε πάντως ότι ο Ντόρσεϊ θα περιμένει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (28.12), ώστε να παρέλθει το 48ωρο που δίνει στις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ το δικαίωμα να κινηθούν για την απόκτησή του, από τη “δεξαμενή” των free agents με Two-Way contract.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις