Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τάσεις φυγής από Άμπελ Φερέιρα στην Παλμέιρας λόγω της βίας

Τάσεις φυγής από Άμπελ Φερέιρα στην Παλμέιρας λόγω της βίας
Reuters

Τα πρόσφατα απίστευτης έντασης βίαια επεισόδια στο Μεξικό, στην συνάντηση Κερετάρο – Άτλας Γκουαρανί, προκάλεσαν το… ξέσπασμα του Άμπελ Φερέιρα, μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Γκουαρανί (2-0).

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τις Αρχές να επέμβουν, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται ακόμα και να φύγει από τη Βραζιλία, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

«Είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα. Τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος. Αυτό με ανησυχεί πολύ. Είδα τις εικόνες στο Μεξικό και μου λένε ότι το ίδιο συμβαίνει στη Βραζιλία, θα πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά τι θέλω για την οικογένειά μου, για τον εαυτό μου και για τους παίκτες μου», Ανέφερε ο Άμπελ Φερέιρα.

«Πολύ σοβαρά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής. Ο κόσμος πρέπει να βγει μπροστά, οι σύλλογοι και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν. Πόσοι ακόμη άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να πάρουν αποφάσεις οι αρχές; Πρέπει να ασκούν τις θέσεις που έχουν. Πρέπει να δικαιολογήσουν τη θέση τους. Όταν δεν κερδίζω, μου ζητούν να αναλάβω την ευθύνη. Αυτό περιμένω από κάθε άτομο να κάνει, να αναλάβει την ευθύνη. Για το καλό του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, για το καλό όλων μας. Ας μπει η CBF (ομοσπονδία της Βραζιλίας), ας μπουν αυτοί που διοργανώνουν τα κρατικά πρωταθλήματα, το Δημόσιο, αλλά ας ληφθούν μέτρα», πρόσθεσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις