Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τάσος Μπακασέτας προς οπαδούς της Τραμπζονσπόρ – «Πάντα θα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

Τάσος Μπακασέτας προς οπαδούς της Τραμπζονσπόρ – «Πάντα θα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

Τις ευθύνες του, όπως είπε στο μήνυμά του προς τους οπαδούς, αναλαμβάνει ο Τάσος Μπακασέτας μετά το ισόπαλο 1-1 της Τραμπζονσπόρ με την Γκιρενσουσπόρ, όπου και αστόχησε δύο φορές από την βούλα του πέναλτι. 

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μοιραίος για την Τράμπζονσπόρ, αστοχώντας σε δύο πέναλτι στο ματς με την Γκιρενσουσπόρ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έτσι η ομάδα της Τραπεζούντας έχασε δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να στεφθεί πρωταθλήτρια Τουρκίας, αλλά ο αγαπημένος της κερκίδας, Έλληνας διεθνής δεν… κρύφτηκε και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς με ανάρτησή του στα social media.

«Ήταν μια από αυτές τις μέρες. Ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Μετά ήταν μια από αυτές τις βραδιές αϋπνίας μετά τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μπορώ να υποσχεθώ πως δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ως ομάδα ότι και να γίνει» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της Τραμπζονσπόρ και αρχηγός της εθνικής Ελλάδας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις