Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελειώνει η σεζόν για Αγκουέρο – Μπαίνει στο χειρουργείο

Τελειώνει η σεζόν για Αγκουέρο – Μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Σέρχιο Αγκουέρο τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρνλι, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Ο πατέρας του έκανε λόγο για χειρουργική επέμβαση.

Η σεζόν φαίνεται πως τελείωσε για τον Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αλλαγή στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι με 5-0, μετά το πέναλτι που κέρδισε και οι.. φόβοι των “πολιτών” φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από τα λεγόμενα του πατέρα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι… ποδοπάτησε την Μπέρνλι! (video)

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής “Clarin”, ο Λεονέλ Ντελ Καστίγιο δήλωσε ότι ο τραυματισμός είναι σοβαρός και ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αυτήν την εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

«Το γόνατό του… κόλλησε και ήδη είχε ενοχλήσεις. Είναι μηνίσκος. Αυτή την Τρίτη (σ.σ: σήμερα) πρόκειται να κάνει μαγνητική τομογραφία και εκεί θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Αλλά υπολογίζουν ότι την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα χειρουργηθεί στη Βαρκελώνη», είπε στο Radio La Red.

Να σημειωθεί ότι ο Αγκουέρο άρχισε το παιχνίδι εναντίον της Μπέρνλι, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στα δύο γόνατα. Πρώτα (στο αριστερό) στο 35’ και στη συνέχεια (στο δεξί) όταν κέρδισε πέναλτι.

“Αισθάνομαι ντροπή” δήλωσε παίκτης της Μπέρνλι για το ρατσιστικό πανό των οπαδών (video)

Τα καλά νέα, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής, είναι ότι φαίνεται να μην υπάρχει ζημιά στους συνδέσμους, κάτι που θα επέκτεινε σημαντικά τον χρόνο αποθεραπείας.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπροστά της 8 παιχνίδια για την ολοκλήρωση της Premier League, αλλά και τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των “16” του Champions League που θα γίνει τον Αύγουστο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις