Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τελικοί NBA: Αισιόδοξος ο Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι «το έχουμε ξανακάνει στην έδρα μας»

Τελικοί NBA: Αισιόδοξος ο Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι «το έχουμε ξανακάνει στην έδρα μας»
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν και στον δεύτερο τελικό του NBA από τους Φοίνιξ Σανς και πλέον βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε αισιόδοξος όμως μετά το τέλος του αγώνα και υπενθύμισε ότι τα “ελάφια” είχαν βρεθεί στην ίδια κατάσταση και σε προηγούμενο γύρο (με τους Μπρούκλιν Νετς), όπου με “όπλο” την έδρα τους έφεραν… τούμπα τη σειρά.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να γυρίσουμε στην έδρα μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι Σανς έκαναν τη δουλειά τους στην έδρα τους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ξαναβρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση και κάναμε τη δουλειά μας. Ελπίζω να μπούμε όλοι σε μια διαδικασία που να μπορούμε να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο, να παίξουμε μαζί, να το διασκεδάσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να βουτάμε για όλες τις μπάλες, να βάλουμε τα σουτ. Να προστατέψουμε την έδρα μας».

Για τις ενοχλήσεις και την κράμπα του στην τέταρτη περίοδο: «Ήταν μία κράμπα. Δε νομίζω πως έχει σχέση με το γόνατό μου».

Για τη σύγκρουση με τον Πολ που έδειξε να τραυματίζεται: «Τα γόνατά μου συγκρούστηκαν απλά. Είχα το μυαλό μου στο να βγάλω φάσεις και να είμαι επιθετικός στο ματς. Δεν σκεφτόμουν το γόνατό μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις