Πέμπτη, 20 Ιουν.
34oC Αθήνα

Τελικός Conference League: Μόνο με διαπίστευση οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας περιμετρικά του γήπεδου

Τελικός Conference League: Μόνο με διαπίστευση οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας περιμετρικά του γήπεδου

Η Ελληνική Αστυνομία έχει πάρει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού του Conference League στην Opap Arena την Τετάρτη 29 Μαΐου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ενημερώσει για τα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν ενόψει του τελικού του Conference League, αλλά και για τον τρόπο που οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μεταβούν στο γήπεδο.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σήμερα (25/5) και στην ενημέρωση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας για τα όσα θα ισχύσουν το βράδυ της Τετάρτης (29/5). Να σημειωθεί ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευη.

Αναλυτικά:

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του τελικού UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός-Φιορεντίνα», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στο Γήπεδο «ΟΠΑΠ Αρένα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενημερώνει τους πολίτες που διαμένουν στην περιοχή σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ.

Ειδικότερα, από σήμερα, Σάββατο 25 Μαϊου, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας μοιράζεται στους πολίτες της περιοχής φυλλάδιο σε μία προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.

Συγκεκριμένα, τους ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις