Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Τελικός Conference League: Προσοχή στις απάτες για τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Τελικός Conference League: Προσοχή στις απάτες για τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Η προειδοποίηση της ΕΛΑΣ στον κόσμο για απατές σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα αλλά και για το Final Four της Euroleague.

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα αλλά και το Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα.

Όπως τονίζει η ΕΛΑΣ: «Οι προσπάθειες εξαπάτησης εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών. Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία».

«Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.)» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις