Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τελικός Champions League: Μπάρες έξω από το γήπεδο για να μην επαναληφθούν… Νίκαια και Βερολίνο!

Τελικός Champions League: Μπάρες έξω από το γήπεδο για να μην επαναληφθούν… Νίκαια και Βερολίνο!

– Αυστηρότατα τα μέτρα ασφαλείας στο Κάρντιφ ενόψει του τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους
– Ειδικές μπάρες έξω από το γήπεδο για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επίθεσης με φορτηγό ή αυτοκίνητο
– Πάνοπλοι αστυνομικοί έξω από το Millennium
– Κλειστή η οροφή για να μην γίνει επίθεση… από αέρος!
– Στις 21:45 η σέντρα του μεγάλου τελικού, live και από το newsit.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΝΤΙΦ: ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Σε συναγερμό βρίσκεται εδώ και αρκετές ώρες το Κάρντιφ, όπου απόψε (21:45) στο Millennium Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ο μεγάλος τελικός (live από την ΕΡΤ1, COSMOTE SPORT1 και newsit.gr) ξεκινά στις 21:45 και μέχρι τότε τα μέτρα ασφάλειας είναι κάτι περισσότερο από δρακόντεια.

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης γίνεται σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ με τους 22 νεκρούς και ενώ οι πληγές της Ευρώπης από τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ημερών παραμένουν ανοιχτές.

Πέρα από τους πάνοπλους αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από το γήπεδο όπου Ρεάλ και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, σε δρόμους έξω από το Millennium έχουν τοποθετηθεί ειδικές μπάρες, που ζυγίζουν τόνους.

Το γιατί απλό: για να μην επαναληφθούν η Νίκαια, το Βερολίνο, η Στοκχόλμη όπου τρομοκράτες έπεσαν πάνω στο πλήθος σκορπώντας θάνατο και πανικό!

Η επίθεση στη Νίκαια τον περασμένο Ιούλιο άφησε πίσω της σχεδόν 90 νεκρούς. Η επίθεση με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου τον Δεκέμβριο στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, ενώ εκείνη στο Στοκχόλμη, όταν ένας άνδρας έπεσε πάνω στο πλήθος έξω από εμπορικό κέντρο, σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Ανάμεσα στα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν και αυτό που προβλέπει πως θα κλείσει η οροφή του γηπέδου για να μην γίνει επίθεση με drone!

Πάνω από 2.000 αστυνομικοί περιπολούν συνεχώς και έχουν το δάχτυλο στη σκανδάλη ακόμη κι όταν βγάζουν… χαμογελαστοί φωτογραφίες με τους οπαδούς των δυο ομάδων. Οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο είναι αποκλεισμένοι και το ευχάριστο για την ώρα είναι πως τόσο οι Ιταλοί όσο και οι Ισπανοί οπαδοί δεν έχουν καμία διάθεση για να προκαλέσουν προβλήματα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε