Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε και τυπικά την κεκλεισμένων θυρών διεξαγωγή της αναμέτρησης

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε και τυπικά την κεκλεισμένων θυρών διεξαγωγή της αναμέτρησης

O τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, με την ΔΕΑΒ να βγάζει σχετική ανακοίνωση.

Ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκό και Άρη ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα γίνει χωρίς φιλάθλους, με την ΔΕΑΒ μάλιστα να βγάζει σχετική ανακοίνωση, η οποία και τυπικά γνωστοποιεί το συγκεκριμένο γεγονός.

Στην ανακοίνωση από την Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης βίας επισημάνετε μάλιστα πως στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου δεν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας, κάτι που κρίνει απαγορευτική την παρουσία θεατών στις εξέδρες. 

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

Με την υπ’ αριθμ. 36/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΑΡΗΣ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΕ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 25/5/2024, για τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν στην εν λόγω εγκατάσταση κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις