Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΠΟ στέλνει επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο για το Πανθεσσαλικό

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΠΟ στέλνει επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο για το Πανθεσσαλικό
Intime.gr

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την αρνητική απάντηση που πήρε από την κυπριακή αστυνομία, για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και στρέφεται στη λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Θα απευθυνθεί επισήμως στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Για μια ακόμα χρονιά, η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας γίνεται… σήριαλ, με πολλά κακόγουστα επεισόδια. Η ΕΠΟ προσπαθεί να βρει γήπεδο για να διεξαχθεί ο “μεγάλος” αγώνας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να το πετύχει.

Αν και έφτασε σε συμφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, η αστυνομία της Κύπρου… άναψε κόκκινο, κι έτσι ο αγώνας βρίσκεται στον “αέρα”.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η ΕΠΟ θα στείλει την Μεγάλη Πέμπτη (13.04) επιστολή στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό, βάσει και της προκήρυξης.

Αν ο δήμαρχος Βόλου επιμείνει και αρνηθεί εκ νέου, τότε η ΕΠΟ θα έρθει σε επαφή με τις δύο ομάδες του τελικού για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή, που όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό, θα αλλάξει και η ημερομηνία του. Δεν θα γίνει, δηλαδή, στις 20 Μαΐου, αλλά σε άλλη ημερομηνία, αφού στις 20 του μήνα είναι οι βουλευτικές εκλογές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις