Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Τι προτείνει η αστυνομία για τα εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Τι προτείνει η αστυνομία για τα εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Intime.gr

Θετικοί στη διάθεση 17.000 εισιτηρίων σε κάθε φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, στην πρώτη συνάντηση που είχαν σήμερα (05/05) με την ΕΠΟ, ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η πλευρά της ΕΠΟ μετέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. το αίτημα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, να λάβουν από 22.000 εισιτήρια, όπως αυτό αποτυπώθηκε στη χθεσινή (04/05) σύσκεψη, με το περιθώριο να «πέσουν» μέχρι τις 17.000.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία άναψε «πράσινο φως» για το χαμηλό νούμερο, στη βάση του επιχειρησιακού σχεδίου που είχε εκπονηθεί για την αντίστοιχη αναμέτρηση του 2018 στο ΟΑΚΑ, όταν στον τελικό του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Παράλληλα, περίπου 5.000 εισιτήρια αναμένεται να διατεθούν στην ομοσπονδία, για κάλυψη των δικών της αναγκών.

Η τελική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (ΕΠΟ, Αστυνομία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), θα γίνει τη Δευτέρα 9/5 στα γραφεία της ομοσπονδίας. Μέχρι τότε, θα γίνει μία προσπάθεια ώστε να πειστεί η Αστυνομία να αυξήσει λίγο τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθούν σε κάθε φιναλίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις