Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: Στον “αέρα” η συμμετοχή του Βασιλόπουλου

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: Στον “αέρα” η συμμετοχή του Βασιλόπουλου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον “αέρα” είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου. Η ΕΟΚ δεν γνωρίζει σίγουρα αν ο παίκτης έχει δικαίωμα να αγωνιστεί!

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεση του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση με τη φανέλα του Άρη τη φετινή σεζόν κι είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

“Δεν είμαστε 100% σίγουροι”

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι στην ομοσπονδία δεν γνωρίζουν με σιγουριά τι ισχύει.

“Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε πριν από λίγο από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε 100% για να δώσουμε θετική ή αρνητική απάντηση. Εξετάζουμε το ζήτημα. Θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ οι ομάδες για να ξέρει και η ΑΕΚ αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Δεν μπορούμε να πούμε είτε “ναι” είτε “όχι”, υποστήριξε ο Τσαγκρώνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις