Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Χάος στα νοσοκομεία! “Αμέτρητοι οι τραυματίες” [pics]

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Χάος στα νοσοκομεία! “Αμέτρητοι οι τραυματίες” [pics]

Απίστευτη βία, εικόνες ντροπής και χάος και ένας ακόμη τελικός που στιγματίζεται από άγρια επεισόδια. Οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ανεγκέφαλοι κουκουλοφόροι έκαναν γης μαδιάμ το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από τον τελικό, με αποτέλεσμα δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) αν είναι εκείνοι που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Η φωτογραφία ενός οπαδού της ΑΕΚ πεσμένου κάτω και ενός οπαδού του ΠΑΟΚ να τον κλωτσά στο κεφάλι κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Σε άλλη, οπαδός της ΑΕΚ, με το χέρι του να στάζει αίμα, κρατά ένα ξύλο και επιτίθεται σε οπαδό του ΠΑΟΚ που έχει σηκώσει τα χέρια του για να προστατευτεί!

Δεν ήταν οι μοναδικοί τραυματίες των άγριων επεισοδίων! Σύμφωνα με το sport-fm.gr, σε επικοινωνία με το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, άνθρωπος που δουλεύει στα επείγοντα υποστήριξε ότι οι τραυματίες οπαδοί που έχουν μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες είναι αμέτρητοι!

«Δεν μπορούμε καν να μετρήσουμε πόσοι είναι! Δεν προλαβαίνουμε. Είναι πάρα πολλοί» είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε επικοινωνία του με τον ΣΠΟΡ FM! Οι πληροφορίες, μάλιστα κάνουν λόγο για περισσότερους από 100 τραυματίες! Σε κάποιους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες γιατί είχαν ανοιγμένα κεφάλια κι άλλοι γιατί είχαν τραύματα από μαχαιριές!

Όπως αναφέρει εξάλλου το e-volos.gr, στα επείγοντα του γενικού νοσοκομείου της πόλης επικρατεί το απόλυτο χάος και οι περισσότεροι από τους τραυματίες φέρουν χτυπήματα στο κεφάλι!

Κάποιοι από αυτούς, πάντως, δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν τον τελικό και επέστρεψαν στο γήπεδο με… «μανταρισμένα» κεφάλια! Για τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο δεν έφταναν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά “επιστρατεύτηκαν” ακόμη και ιδιωτικά ασθενοφόρα και η κινητή μονάδα Αλτσχάιμερ.

Φωτογραφίες: Reuters, Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε