Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Λιβάγια – Επίσημα ελεύθερος ο Κροάτης άσος

Τέλος από την ΑΕΚ ο Λιβάγια – Επίσημα ελεύθερος ο Κροάτης άσος
ΦΩΤΟ Intime

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί επίσημα ο Μάρκο Λιβάγια καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Κροάτη πλέον να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ΑΕΚ επέλεξε να προχωρήσει άμεσα σε «διαζύγιο» με τον Μάρκο Λιβάγια, παρ’ ότι ο Κροάτης άσος είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με την Ένωση. Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές δεν είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» -που είχαν θέσει εκτός ομάδας τον Κροάτης επιθετικό- επέλεξαν να κάνουν δεκτό το αίτημά του και να τον αφήσουν από τώρα ελεύθερο γλιτώνοντας περίπου 500.000 ευρώ από το βαρύ του συμβόλαιο, ενώ τον αποχαιρέτισαν ευχαριστώντας τον για όσα έκανε για την ομάδα και ευχόμενοι κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2017-18. Συνολικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 147 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 42 γκολ και 29 ασίστ. Μάρκο, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις