Αθλητικά

Tέλος εποχής για Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ. Πιθανότερος προορισμός του εμβληματικού αρχηγού των “reds” θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, με τη φανέλα των οποίων έχει αγωνιστεί κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί αντίπαλος της Λίβερπουλ κι έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο της παραμονής του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο πρώην συμπαίκτης του και καλός του φίλος, Τζέιμι Κάραχερ, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.
«Είναι μια μέρα θλίψης για την Λίβερπουλ και το Αγγλικό ποδόσφαιρο η απόφαση αποχώρησης του Τζέραρντ. Πιστεύω πως παίρνει την σωστή απόφαση, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Ο Τζέραρντ είναι ο σπουδαιότερος παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Νταλγκλίς και ο Σούνες ήταν τεράστιοι παίκτες, όμως είχαν την τύχη να αγωνιστούν στα «χρυσά» χρόνια της Λίβερπουλ. Αντίθετα ο Τζέραρντ οδήγησε την Λίβερπουλ σε τίτλους, με κυριότερο το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την μέτρια αγωνιστική δυναμική της ομάδας», ήταν τα λόγια του πρώην αμυντικού των «ρεντς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα