Αθλητικά

Τέλος ο Μπουρούσης από το Περιστέρι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Θητεία» τριών μηνών στο Περιστέρι. Ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι. Με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΚΑΕ, ο Έλληνας σέντερ έκανε αναφορά για προσωπικούς… αξεπέραστους λόγους και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον σύλλογο.

«Προσωπικοί λόγοι που δεν μπορούσαν εύκολα και άμεσα να ξεπεραστούν με οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Περιστέρι. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα» ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Basketgate: Οι «διευκολύνσεις» των 50.000 ευρώ, οι συναλλαγές στο Promitheas Park και τα spa της Τσαρούχα
Σύμφωνα με τον 49χρονο μάρτυρα, ο Βαγγέλης Λιόλιος και το δεξί του χέρι, Γιώργος Μαυραγάνης, γνώριζαν πριν τον ορισμό ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής, προχωρούσαν σε μεγάλες χρηματικές διευκολύνσεις αλλά και σε δώρα
Λιόλιος - Τσαρούχα 19