Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τέλος ο Ζέσους από την Μπενφίκα

Τέλος ο Ζέσους από την Μπενφίκα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα αποτελεί κι επίσημα ο Ζόρζε Ζέσους. Η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε  τη λύση της συνεργασίας του με τον 67χρονο προπονητή.

Οι «αετοί» ανακοίνωσαν ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τον άμεσο τερματισμό του συμβολαίου του Ζέσους και διευκρινίζουν πως ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα, Νέλσον Βερίσιμο, θα τον αντικαταστήσει μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Ο Ζέσους «πλήρωσε» τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και τη ρήξη που είχε επέλθει στις σχέσεις του με τους παίκτες.

Η Μπενφίκα προκρίθηκε στους «16» του Champions League, ωστόσο στις 3 Δεκεμβρίου ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας στο ντέρμπι της Λισαβόνας από την -κάτοχο του τίτλου- Σπόρτινγκ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Primeira Liga, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα οι «αετοί» ηττήθηκαν 3-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο», σε «νοκ άουτ» αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, και «αποχαιρέτησαν» τη διοργάνωση, την ώρα που η διοίκηση της Μπενφίκα έπρεπε την παραμονή του αγώνα να διαψεύσει τις φήμες περί συμφωνίας ανάμεσα στον Ζέσους και τη Φλαμένγκο για την επιστροφή του στον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις