Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ενός λεπτού σιγή και τα λόγια του Σπύρου Καπράλου στα βραβεία της ΕΟΕ

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ενός λεπτού σιγή και τα λόγια του Σπύρου Καπράλου στα βραβεία της ΕΟΕ
Intime.gr

Η αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρου Καπράλου, στα βραβεία των κορυφαίων του 2022, για τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η ενός λεπτού σιγή.

Αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους για την βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς από την ΕΟΕ, ο Σπύρος Καπράλος αναφέρθηκε στον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στα εισαγωγικά του λόγια.

“Ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ, παρά την αλλαγή της ημέρας, λόγω της απώλειας του τέως Βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της ΕΟΕ και Ολυμπιονίκης. Όπως γνωρίζετε, υπήρξε μέλος της ΔΟΕ από το 1963 έως το 1974. Παρακολουθούσε πάντα από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βοήθησε καθοριστικά στον δύσκολο αγώνα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αθήνα και ήταν υπερήφανος για την επιτυχία που γνώρισαν αυτοί το 2004”.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΟΕ τόνισε: “Σε αυτό το σημείο και με αφορμή την απώλεια του τέως Βασιλιά, πιστεύω ότι μπορούμε να αποτίσουμε φόρο τιμής και σε όλους στην Ολυμπιακή μας οικογένεια, που έφυγαν από κοντά μας, μέσα στη χρονιά που πέρασε. Όσο θα βλέπουμε ένα σύντομο βίντεο, σας παρακαλώ να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή.”.

Το χαρακτηριστικό σημείο των όσων είπε ο Σπύρος Καπράλος στο 2:25 του βίντεο που ακολουθεί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις