Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέσσερις εβδομάδες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να είναι ξανά έτοιμος

Τέσσερις εβδομάδες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να είναι ξανά έτοιμος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Intime

Προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα κάνει ο ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις, οι οποίες είναι βασισμένες στη φυσική κατάσταση των παικτών και θυμίζουν καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει ξανά ρε ρυθμούς προπόνησης με τους παίκτες να επιστρέφουν, κάτω από αυστηρά μέτρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τον Αμπέλ Φερέιρα να εκτιμά πως θα χρειαστούν 4 περίπου εβδομάδες για να επανέλθουν στο πρότερο στάδιο ετοιμότητας.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσπαθούν να προσαρμοστούν ξανά μετά την αποχή από τα μέσα Μαρτίου και το τεχνικό τιμ έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα με σκοπό να τους φέρει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.Είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, όπως έχει τονίσει ο Αμπέλ Φερέιρα , και η οποία γίνεται εν αναμονή της απόφασης για το αν θα παιχτεί ποδόσφαιρο ή όχι.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, οι παίκτες του Δικεφάλου γυμνάστηκαν για περίπου 90 λεπτά δουλεύοντας σε δύναμη, φυσική κατάσταση, τεχνική και τελειώματα.Η ίδια διαδικασία θ’ ακολουθηθεί και την Παρασκευή (08.05).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις