Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο ο Αλμέιδα» γράφουν στο Μεξικό

«Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο ο Αλμέιδα» γράφουν στο Μεξικό
ΑΠΕ

Η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ φαίνεται έδωσε και το έναυσμα για μετεγγραφικά «σενάρια». Μάλιστα, στο Μεξικό γράφουν για την πιθανότητα του «μπαμ» με τον Χαβιέρ Ερνάντες, γνωστό και ως Τσιτσαρίτο.

Μετεγραφικά «σενάρια» με επίκεντρο τον Ματίας Αλμέιδα άρχισαν ν’ αναπτύσσονται στο Μεξικό τα τελευταία 24ωρα, με το τελευταίο να αφορά μια… βόμβα. Η ιστοσελίδας «Εl Futbolero Mexico» συνδέει με τον Χαβιέρ Ερνάντες με την Ένωση.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, «ο Αλμέιδα με τον ερχομό του στην ΑΕΚ έχει ζητήσει από τη διοίκηση δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο γνωστός Τσιτσαρίτο, ενώ το όνομα του δεύτερου παίκτη δεν έχει διαρρεύσει ακόμη».

 

Ο 33χρονος Μεξικανός επιθετικός έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λεβερκούζεν, Γουέστ Χαμ και Σεβίλλης, ενώ έχει πλούσια παρουσία και με την εθνική του (καταγράφοντας 52 γκολ σε 109 ματς).

Από τον Ιανουάριο του 2020 αγωνίζεται στους LA Galaxy, μετρώντας συνολικά 24 γκολ σε 42 εμφανίσεις στο MLS.

Βλέποντας πως τα μετεγγραφικά «σενάρια» αυξάνονται, η πλευρά της ΑΕΚ προσπαθεί να… ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως ακόμα δεν υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες και πως προέχει η επίτευξη της ευρωπαϊκής παρουσίας της ομάδας τη νέα σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις