Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα ομάδας

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα ομάδας

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Επιτέθηκαν σε 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα ομάδας της πόλης.

Επίθεση στη μέση του δρόμου δέχτηκε 16χρονος νεαρός για οπαδικές διαφορές και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Όλα έγιναν στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης 02/05 στην οδό Μιχαήλ Καραολή στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη.

Δύο νεαροί άντρες πλησίασαν τον 16χρονο την ώρα που περπατούσε και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισαν να τον χτυπούν στο σώμα και στο κεφάλι με μπουνιές και κλωτσιές επειδή φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας απο αυτή που υποστήριζαν οι ίδιοι.

Οι δύο αντρες τράπηκαν σε φυγή και ο 16χρονος έμεινε αιμόφυρτος στον δρόμο. Απο περίοικους που άκουσαν τη φασαρία ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε κοντινό φαρμακείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αιμορραγούσε απο τη μύτη, ενώ είχε χτυπήματα στο μάτι και σε άλλα σημεία του σώματος του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις