Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Λιούις Χάμιλτον

Θετικός στον κορονοϊό ο Λιούις Χάμιλτον

Ούτε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κορονοϊό.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και θα χάσει τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Μπαχρέιν.

Ο Χάμιλτον έχει απομονωθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των αρχών δημόσιας υγείας στο Μπαχρέιν, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, με τον Βρετανό πρωταθλητή είναι καλά, έχοντας ήπια συμπτώματα.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει κατακτήσει ήδη το φετινό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των επτά κατακτήσεων που κρατούσε ο Μίκαελ Σουμάχερ. 

Ο Βρετανός πιλότος, για ακόμα μία χρονιά, δεν είχε αντίπαλο κι έφτασε δια περιπάτου στην κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1, γράφοντας ιστορία. Tο επόμενο ρεκόρ που θα προσπαθήσει να σπάσει ο πιλότος της Mercedes, είναι φυσικά τα 8 παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και οι 5 συνεχόμενοι τίτλοι που έχει ο Σουμάχερ με τη Ferrari (2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005).

Το σίγουρο είναι ότι στο επόμενο γκραν πρι νικητής δεν θα είναι ο Χάμιλτον. Όχι επειδή θα καταφέρει να τον κερδίσει κάποιος, αλλά επειδή δεν θα αγωνιστεί λόγω του κορονοϊού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις