Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θοδωρής Βλάχος: Υποκλίθηκε το twitter στον προπονητή της Εθνικής πόλο

Θοδωρής Βλάχος: Υποκλίθηκε το twitter στον προπονητή της Εθνικής πόλο

Τα δάκρυα του Θοδωρή Βλάχου μετά την ήττα της Εθνικής πόλο από την Ουγγαρία, είχαν ως αποτέλεσμα σύσσωμος ο κόσμος του twitter και όχι μόνο να σταθούν στο πλευρό του.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να απολογηθεί για το τάιμ άουτ που ζήτησε την ώρα που η Εθνική πόλο έβγαινε με προϋποθέσεις στην επίθεση, στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού στο Παγκόσμιο απέναντι στην Ουγγαρία, σε μια κίνηση που συγκίνησε όχι μόνο τους παίκτες του, αλλά και τους Έλληνες φιλάθλους.

Τα σχόλια στήριξης προς τον Θοδωρή Βλάχο κατείχαν την μερίδα του λέοντος, με τον κόσμο του twitter όχι μόνο να τον αποθεώνει, αλλά και να φτιάχνει hashtag με το όνομα του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε δακρυσμένος:

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχοιώνει αυτό.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις