Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θριαμβευτική πρόκριση για Ρόμα και Φέγενορντ – Τα αποτελέσματα στα προημιτελικά του Conference League

Θριαμβευτική πρόκριση για Ρόμα και Φέγενορντ – Τα αποτελέσματα στα προημιτελικά του Conference League
Reuters

Η Ρόμα δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στην Μπόντο Γκλιμτ, την… διέλυσε με 4-0 στο “Ολίμπικο” και πέρασε στα ημιτελικά του Conference League. Μεγάλη πρόκριση και για την Φέγενορντ, που έφυγε από την έδρα της Σλάβια Πράγας με 3-1. Τα αποτελέσματα και οι προκρίσεις.

Κατά τη διάρκεια των ομίλων του Conference League η Ρόμα είχε γνωρίσει τη συντριβή στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ με 6-1. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης -όμως- η ομάδα του Μουρίνιο πήρε… εκδίκηση μέσα στο “Ολίμπικο (4-0) και με συνολικό σκορ 5-2 έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωση.

Οι “τζαλορόσι” έκαναν… περίπατο έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, φτάνοντας στο εμφατικό 4-0 και στην άνετη πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λέστερ.

Στο “Sinobo Stadium” της Πράγας, η Φέγενορντ δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη απέναντι στη Σλάβια και ήταν όσο κυνική χρειαζόταν για να πάρει το “διπλό” με 3-1, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στους “4”, όπου θα βρει απέναντί της τη Μαρσέιγ, στο δρόμο προς τον τελικό της 25ης Μαΐου στην “Arena Kombetare” των Τιράνων.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Ντέσερς, όμως οι Τσέχοι αντέδρασαν κι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Τραορέ στο 14′. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Φέγενορντ ήταν τρομερά αποτελεσματική, βρήκε άλλα δύο γκολ με τους Ντέσερς και Σινίστερα και πανηγύρισε μία δίκαιη πρόκριση.

Αϊντχόφεν-Λέστερ 1-2 (1-2)

Ρόμα-Μπόντο/Γκλιμτ 4-0 (5-2),

Σλάβια Πράγας-Φέγενορντ 1-3 (4-6)

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ 0-1 (1-3).

*σε παρένθεση το συνολικό σκορ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις