Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρήνος και στην ομάδα μπάσκετ του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη! “Καταπληκτικός άνθρωπος με αγνή ψύχη”

Θρήνος και στην ομάδα μπάσκετ του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη! “Καταπληκτικός άνθρωπος με αγνή ψύχη”
ΦΩΤΟ ΜΕΣΜΑ

Ο 29χρονος Παναγιώτης Χαμηλοθώρης ήταν ένα από τα θύματα των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη ζωή του, όταν εγκλωβίστηκε στην περιοχή επιστρέφοντας από τη δουλειά του. Θρήνος και στην ομάδα μπάσκετ του Μαραθώνα, στην οποία και ήταν βασικό μέλος.

Πλήρης συγκίνηση για το χαμό του 29χρονου Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, το πτώμα του οποίου ταυτοποιήθηκε σήμερα (31/07), με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθώνος Αττικής, να αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, έναν δικό του άνθρωπο.

Click4more: Μάτι: Ταυτοποιήθηκε και ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης! Η συγκινητική επιθυμία της οικογένειας

Κι αυτό γιατί ο νεαρός ήταν αθλητής του συλλόγου και πανηγύρισε μάλιστα μαζί του την περασμένη σεζόν, την άνοδο της ομάδας στη Β’ ΕΣΚΑ μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.

Το συγκινητικό μήνυμα του ΜΕΣΜΑ

“Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σήμερα ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην καταστροφική πυρκαγιά και ένα δικό μας παιδί, ο Παναγιώτης μας.
Η οικογένεια του ΜΕΣΜΑ είναι φτωχότερη μετά από μια τραγωδία που δεν έχει τέλος….
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!
Δε θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος με την αγνή ψύχη, θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας!!!
Κάθε παιχνίδι της ομάδας από δω και στο εξής θα είναι αφιερωμένο στον Παναγιώτη μας!!!”

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σήμερα ταυτοποιηθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην καταστροφική…

Gepostet von ΜΕΣΜΑ Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής am Dienstag, 31. Juli 2018

Το δικό του “αντίο” στον αδικοχαμένο αθλητή, είπε με ανάρτησή του στα social media και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κοτταρίδη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για ένα από τα θύματα της φονικής φωτιάς στο μάτι.

«Όπως ήμουν στην εξέδρα τρέχεις και μου λες, πρόεδρε θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία να έχω να την δείχνω στον κόσμο όταν θα πάμε στην Α1 τον Μαραθώνα, γιατί με εσένα στο τιμόνι η ομάδα εκεί πάει!!! Έτσι μου είπες γλυκέ Παναγιωτάκη και βγάλαμε αυτή την φωτογραφία γελώντας και οι δυο με την καρδιά μας!! Έτσι ήσουν πάντα ζωντανός και χαμογελαστός. Η καρδιά μου έχει κοπεί στα δυο… Παλικάρι μου καλό δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!», ανέφερε ο κ. Κοτταρίδης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις