Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρηνούν ήδη τον ιδιοκτήτη της Λέστερ! Η στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου – video

Θρηνούν ήδη τον ιδιοκτήτη της Λέστερ! Η στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου – video
ΦΩΤΟ twitter

Σοκαρισμένο είναι το Αγγλικό ποδόσφαιρο, με την είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου της Λέστερ, στο οποίο φέρεται να επέβαινε και ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha. “Ζωντανά” έγινε η απογείωση.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ότι ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, είναι νεκρός, αλλά οι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να τον θρηνούν, πηγαίνοντας έξω από το γήπεδο για να αφήσουν λουλούδια και αντικείμενα στη μνήμη του.

«Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ» λέει το BBC!

Το BBC έχει μεταδώσει ότι ο “ισχυρός άνδρας” της ομάδας επέβαινε στο κατεστραμμένο ελικόπτερο, αλλά ακόμη η αστυνομία και η ίδια η ομάδα, δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα την τραγική εξέλιξη.

Η αποχώρηση του ελικοπτέρου πάντως, έγινε σε live μετάδοση από το γήπεδο και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε στην εκπομπή BT Sport και ο ήχος της πτώσης και της σύγκρουσης με το έδαφος.

https://twitter.com/farahodhiambo/status/1056336524567044097

Η ήχος της συντριβής

Έτρεξε στο σημείο ο Σμάιχελ

Κάποιοι παίκτες της Λέστερ ήταν μάλιστα ακόμη στο γήπεδο, όταν συνέβη το περιστατικό, με τον Δανό τερματοφύλακα, Κάσπερ Σμάιχελ, να είναι από τους πρώτους που έτρεξε προς το σημείο της συντριβής.

“Είδα τον Κάσπερ Σμάιχελ να βγαίνει έξω πρώτος και μετά πολλούς από τους ανθρώπους της ασφάλειας να τρέχουν”, ανέφερε ένας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Λέστερ στο Sky News.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις