Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θύμα ληστείας ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Διέρρηξαν το σπίτι του στη Μαδέιρα

Θύμα ληστείας ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Διέρρηξαν το σπίτι του στη Μαδέιρα
ΦΩΤΟ Reuters

Διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία και “τρύπωσαν” στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν η οικογένεια απουσίαζε, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί χθες να βρισκόταν στο στη Λισαβόνα με την εθνική Πορτογαλίας για το διεθνές φιλικό ματς την αντίστοιχη της Ισπανίας, αλλά την ίδια ώρα έπεφτε θύμα διάρρηξης.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης (7/10) συγγενής του Ρονάλντο ενεργοποίησε το συναγερμό στο σπίτι του Πορτογάλου σταρ στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Κάποιος συντηρητής της επταόροφης κατοικίας είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα του γκαράζ κι έτσι κάποιο επιτήδειος το εκμεταλλεύτηκε και εισέβαλλε σε αυτό αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα αξίας μεταξύ των οποίων και μία υπογεγραμμένη φανέλα της Γιουβέντους που κοστολογείται σχεδόν στις 200 λίρες.

Την ώρα της διάρρηξης όλοι οι συγγενείς του Ρονάλντο, όπως και ο ίδιος, ήταν εκτός του σπιτιού, ενώ και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν στο Παρίσι.

Η αστυνομία πάντως, σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Μαδέιρα, αναγνώρισε τον διαρρήκτη, αφού αυτός καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα καμερών στο σπιτι του Πορτογάλου σταρ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία σύλληψη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις